Szállás árak Öko-Park Panzió-Kemping*** és Kalandpark

Öko-Park Panzió-Kemping*** és Kalandpark

Címlap » Szarvaskő » Szarvaskői szállások » Öko-Park Panzió-Kemping*** és Kalandpark » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Természeti környezetben (Egertől 10 km-re a Bükki Nemzeti Park által körülölelt területen az Eger-patak és Várhegy között.)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Szobaszolgálat, Mosoda, Pénzváltás, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Ajándékbolt, Központi széf, Zárt parkoló, Busz parkoló, Hotel-taxi, 24 órás portai szolgálat, Autókölcsönzés, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Lovaglás, Tenisz (6 km), Bowling (6 km), Darts, Teke (6 km)
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (Lengőteke)

Öko-Park Panzió-Kemping*** és Kalandpark

Az Öko-Park® Panzió Szarvaskőben a Bükki Nemzeti Park szívében egy idillien szép, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik.

Szubalpin klímával, változatos élővilággal, védett növényekkel, különleges ásványokkal a Szarvaskői várrom és az Eger-patak ölelésében Eger mellett 6 km-re várja a természet szerelmeseit. Az Öko-Park Panzió 13 szobájában összesen 35 fő számára kínál kényelmes és egészséges elhelyezési lehetőséget. A szállás zárt parkolójában a gépjármű biztonságosan elhelyezhető, azonban az Öko-Park a tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyen elérhető, buszmegálló és vasútállomás öt perc sétára található.

A Recepció és a Drinkbár éjjel-nappal rendelkezésre áll, a be- és kijelentkezés mellett túralehetőségekről, menetrendekről, látnivalókról, nyitvatartási időkről is informálja a Vendégeket. Az Öko-Park teljes területén a szélessávú, vezeték nélküli internet (WiFi) biztosított.

Gyermekek számára a fajátszótér, homokozó, lengőteke, ping-pong, társasjátékok nyújtanak szórakozási lehetőséget a biztonságosan elkerített Öko-Parkban. Az akadálymentesített területen babakocsival vagy kerekesszékkel való közlekedés sem jelent problémát. A panzió és a kemping teljes területén szelektíven gyűjtjük a hulladékot. A panzió épületében természetes, helyi alapanyagokból épített szauna áll az egész napos kirándulásban elcsigázott Vendégek rendelkezésére, valamint előzetes egyeztetés után helyben van lehetőség masszázsra, valamint előzetes egyeztetés után kerékpárbérlést és túravezetést is biztosítunk.

Az Öko-Park területén található Kalandpark felejthetetlen izgalmakat kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Kalandpark kínálatát a fák lombkoronaszintjében, 7 méter magasságban lévő 10 élménypálya a végén 50 méteres élménycsúszással, természetes sziklán kialakított 5 különböző nehézségű sziklamászási lehetőség, valamint egy negatív dőlésű elemet is tartalmazó tizenkét méter magas mászófal alkotja. A szakképzett koordinátorok valamint a biztosítási rendszerek garantálják a résztvevők biztonságát. A Kalandpark nem tart folyamatosan nyitva, érkezés előtt célszerű informálódni az időpontokról. A Kalandparkot úgy ágyaztuk környezetünkbe, hogy az építése során egyetlen fát sem vágtunk ki, valamint egyetlen szöget sem ütöttünk élő fatörzsbe.

Az Öko-Park büszke viselője az Európai Ökocimke valamint a Magyar Szállodaszövetség Zöld Szálloda minőségbiztosítási elismeréseinek, Üdülési Csekk és bankkártya elfogadóhely.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    

2 éves korig babaágyban, szülőkkel egy szobában történő elhelyezés és étkezés az Öko-Park ajándéka!
2-15 éves korig szülőkkel egy szobában, pótágyon történő elhelyezéssel 50% kedvezmény a szállásból és étkezésből!

Nyugdíjasok    Nyugdíjas- és diákkedvezmény: 10%
Tartózkodás utáni kedvezmény    

7-14 napig : 5 % kedvezmény
14-21 napig : 10 % kedvezmény
21 naptól: 15% kedvezmény

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Falusi turizmus, Hegyvidék, Kutyabarát
  • TELEPÜLÉS
    Szarvaskő
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Panzió ***, Kemping ***
  • CÍM
    3323 Szarvaskő, Borsod u. 9.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | 2 | | | |
Település ismertető
  • Szarvaskő

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...